banner

Tegeltrends

Binnen of buiten

Verbazend wat je allemaal met tegels, duurzaam én onderhoudsvriendelijk, kunt bereiken. Van charmante retromotieven over geloofwaardige imitaties van marmer en hout tot indrukwekkende keramiek telkens anders, steeds verrassend.

Vloeren of muren toe aan een nieuwe look?

Binnen of Buiren

Nieuw van Panaria: de Crosswood collectie die de duurzaamheid van een keramische tegel combineert met de natuurlijke schoonheid van hout. Net parket! Het gamma omhelst verschillende houtmotieven waaronder ook de Dust tegel met natuurlijke kleurnuances die zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld op het terras, voor een warme uitstraling zorgt én bovendien gemakkelijk is in onderhoud.

Marmerimitatie

Als er al een uitgesproken interieurtrend is, dan is het die van de opvallende terugkeer van marmer. Deze natuursteen is helemaal terug van weggeweest. Omdat aan natuursteen uiteraard een aanzienlijk prijskaartje hangt, bestaan er ondertussen al zeer aangename imitaties in keramiek. Bij Veronove is de volkeramische marmerimitatie verkrijgbaar in zowel hoogglans, mat als de nieuwe silk-afwerking met zijdezachte touch. Deze laatste zorgt voor een nog authentieker en realistischer marmergevoel.

Lees het volledige artikel in RS WONEN Landelijk & Vlaamse stijl

artikelsite
artikelsite
afbeelding 4

Bekijk volgend project

Research Campus 18 l 3500 Hasselt l Tel. +32 (0)11 22 09 95 l info@psg.be